Naše školní jídelna

Naše školní jídelna - obecné informace

c_250_200_16777215_00_images_obr_jidelna_jidelna_.jpg

Telefon: +420 702 170 080

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kapacita 1000 strávníků a chod zajišťují níže uvedení pracovníci:

Kříž Daniel – vedoucí Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jaroschová Ivona – referent stravování, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Huňová Alena – vedoucí kuchařka

Kuchařky - Bartesová Hana, Gazdová Jaroslava, Jelínková Olga, Mokrohajská Sylva, Kubišová Jolana, Pokorná Lenka, Polášková Radka.

  jidelna05jidelna06 jidelna09 jidelna07 jidelna03 jidelna01 jidelna02 jidelna10

Naše jídelna připravuje i hostiny a svatby po domluvě s vedoucím jídelny.

Ukázka uspořádání z jedné akce:

jidelna1  jidelna  stul2  usporadani  stul  predkrm1  dort  pronevestu

Jídelníček a objednávka stravy

Jídelníček pro naši jídelnu najdete na stránkách webového systému strava.cz

Objednávky můžete učinit přes terminál v naší jídelně nebo přes internet:

Webová stránka - http://strava.cz (zařízení 0202)

Strávník evidovaný v naši databázi, má umožněn vstup pro objednávání a odhlašování stravy.

Postup zpřístupnění služby:

  1. je třeba se přihlásit v kanceláři ŠJ na Alšově ulici (platí se zde obědy). Zde je nutno si zadat uživatelské jméno a heslo pro první přihlášení.
  2. v adresním řádku internetového prohlížeče zadáte strava.cz.
  3. na webu strava.cz v hlavní nabídce v levé části je volba Přihlášení uživatele.
  4. ve formuláři je nutno vyplnit číslo naší jídelny - 0202, uživatelské jméno, heslo.
  5. objeví se uživatelské menu pro přihlášené, ve kterém si již volíme příslušnou položku a můžeme objednávat

Po přihlášení uživatele lze změnit:

  • heslo
  • objednávání - strávník si volí ze 2 druhů jídel, objednávání stravy lze měnit 2 dny dopředu
  • další - sledování stavu konta, vyzvednuté stravy, vydané stravy s datovými údaji

Nutností je, aby každý strávník vlastnil stravovací čip a měl přístup k internetu a měl k dispozici uživatelské jméno a heslo. Heslo si lze měnit. Strávník ovšem se musí nejprve zaregistrovat v kanceláři ŠJ.

Při platbě stravy inkasem je možné, že při objednávání stravy přes internet se může objevit upozornění na nedostatek peněz na účtu. Je generováno systémem (kolem 10. v měsíci) a mizí v okamžiku provedení platby (ta může být u různých peněžních ústavů různá). Není nutno se proto znepokojovat.

Systém je vytvořen také pro mobilní platformu Android.

Výdej stravy, výdej v době nemoci

Výdej stravy

  • pondělí 11.00 hod. -14.45 hod.
  • úterý 11.00 hod. -14.45 hod.
  • středa 11.00 hod. -14.45 hod.
  • čtvrtek 11.00 hod. -14.45 hod.
  • pátek 11.00 hod. -14.30 hod.

Školní jídelna se zavírá v 15.00 hodin, pátek 14.45 hodin

Strávníci, kteří máte platbu přes účet, inkaso z účtu, jste automaticky přihlášeni. Noví strávníci, kteří chtějí platbu přes účet, se musí předem dostavit do kanceláře školní jídelny.

Veškeré změny v účtech, zrušení stravování je nutno nahlásit ve školní jídelně.

Stravné v době nemoci

Studenti mají nárok na dotovanou stravu v době nemoci jen na 1.den, pak si musí stravu odhlásit, jinak bude podle zákona doúčtována cena oběda do plné výše.

Slavnostní otevření jídelny

Dne 13.2.2012 byla slavnostně otevřena nově zrekonstruovaná školní jídelna naší školy na Alšově ulici. Krajská dotace na celou akci činila 8,7 mil. Kč. Slavnostního otevření se zúčastnil hejtman jihomoravského kraje Michal Hašek, starosta Znojma Vlastimil Gabrhel a zastupitel jihomoravského kraje Pavel Balík. Hosty přivítala vedoucí školní jídelny Ludmila Střihavková spolu s ředitelem naší školy Vladimírem Holíkem tradičně – chlebem a solí. Všichni přítomní mohli sledovat přestřižení pásky a promítnutí prezentace se snímky z průběhu všech změn v prostorách.

otevreni-jidelny01 otevreni-jidelny02 otevreni-jidelny03

 

Seznam alergenů

  1. obiloviny obsahující lepek - 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. skořápkové plody 8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, I, vyjádřeno SO2
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich
© Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace, všechna práva vyhrazena.